Neelix
Image default
Bedrijven

Verschillende sorteer- en reinigingsmachines voor gewassen

DT Dijkstra biedt u graag verschillende sorteer- en reinigingsmachines aan, welke geschikt zijn voor het continue op maat sorteren van gewassen en ongewassen producten. Hierbij kunt u denken aan aardappelen, rode bieten, bloembollen, spruiten, uien en nog veel meer.

DT Dijkstra is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines voor het sorteren en reinigen van bol- en knolgewassen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden er naast de separate machines ook klant specifieke oplossingen ontwikkeld. Onze sorteer- en reinigingsmachines zijn gebaseerd op vele kennis en ervaring en kenmerken zich door:

  • Hoge capaciteit
  • Productvriendelijkheid
  • Nauwkeurigheid
  • Gebruiksgemak
  • Lange levensduur
  • Lage kostprijs per ton

Sorteermachine

De sorteermachines van DT Dijkstra bewijzen dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samen gaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek. Naast de hoogste productvriendelijkheid onderscheiden onze sorteermachines zich ook in gebruiksgemak en duurzaamheid. De sorteermachines zijn eenvoudig en snel te wisselen van zeven wat ze geschikt maakt voor de teler, verpakker en industrie

Dankzij de unieke aandrijftechniek wordt het zeefoppervlak van de sorteermachine optimaal benut, waardoor de gewenste nauwkeurigheid bereikt wordt. De sorteerzeven worden klant specifiek geproduceerd, naar wens in staal, al dan niet voorzien van rubber.

Reinigingsmachine

Om aanhangende grond en ongewenst materiaal in de productstroom te verwijderen, biedt DT Dijkstra een effectieve reinigingsmachine aan. Daarbij worden uw producten droog, nat of gecombineerd gereinigd. Onze reinigingsmachines zijn onderhoudsarm en hebben, dankzij de solide constructie, een lange levensduur.

Hierdoor realiseren we de laagste kostprijs per ton verwerkt product. Naast deze reinigingsmachine bieden wij u ook oplossingen voor het na bewerken van het product, door middel van een polijster of droger. Zo worden de machines onderdeel van een complete verwerkingslijn.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een sorteermachine of reinigingsmachine van DT Dijkstra en heeft u nog vragen over de werking van de machines of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact door te bellen naar 0527 – 697 731 of stuur een mail naar info@dtdijkstra.nl. Wij helpen u graag verder.

http://dtdijkstra.nl