Neelix
Image default
Bedrijven

Rubber profielen te koop voor jou

We hebben een ruim assortiment van goede rubber profielen, die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Rubber profielen zijn UV- en ozon bestendig en daardoor bestand tegen extreme weersomstandigheden. Doordat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, kunnen ze in diverse sectoren toegepast worden, zoals de agrarische sector, industrie, carrosseriebouw en scheepvaart. De rubber profielen kunnen gebruikt worden als afdichtingsprofiel, randafwerking, klemprofiel of stootrand. In veel gevallen worden de profielen als stootrand gebruikt. Ze zouden ook gebruikt kunnen worden om ramen af te dichten. In welk industrie u ook actief bent, ons deskundig en vakkundig team kan u op elk gebied van dienst zijn.

Rubber profielen voor diverse toepassingen

Rubber profielen kunnen in vele industrieën en voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Bij ons heeft u ook de keuze uit bijvoorbeeld profielen die oliebestendig zijn of zeewaterbestendig zijn. Bent u op zoek naar profielen voor een specifieke toepassing, dan kunt u contact met ons opnemen. We kunnen u van het juiste advies voorzien. Met onze hoogwaardige, computergestuurde machines snijden wij al uw producten netjes op de juiste maat. De hoge elasticiteit van rubber profielen beschermt tegen scheuren en beschadigen. We hebben ook verschillende oplossingen voor het verlijmen, vasthechten of kitten van rubber.

Rubber profielen op maat

In ons ruim aanbod vindt u rubber profielen in verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Elk soort kan voor u op de juiste maat gesneden worden. Daarnaast hebben we de profielen in verschillende hardheidsschalen; van flexibel naar stug. We hebben oplossingen voor vele toepassingen. Bent u op zoek naar rubber profielen en heeft u advies nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. Met onze brede en diepgaande kennis, voorzien wij u graag van het juiste advies. Ook wanneer u op zoek bent naar een speciale rubber profiel, kunt u contact met ons opnemen. We zullen alles doen om u te voorzien van innovatieve en kostenbesparende oplossingen.