Neelix
Image default
Bedrijven

Mijn transport vanuit Hoogeveen perfect geregeld!

Ik werk in de bouw en moet zo nu en dan voor bouwprojecten door heel Europa spoedleveringen doen. Dat is helaas niet mijn schuld, maar als leverancier van bepaalde specifieke bouwmaterialen ben ik wel degene die als het erop aan komt moet zorgen dat de juiste materialen op tijd op de bouw zijn.

Zo had ik laatst een samenwerking met een opdrachtgever in België, Antwerpen. Zeer snel hadden ze daar toch meer materialen nodig dan voorzien was. Gelukkig had ik dat zo op voorraad staan, maar om geen vertraging op te lopen, wensten ze dat het transport vanuit Hoogeveen de volgende dag nog geleverd zou worden. En dat terwijl ik het bericht iets na 16.00 uur ontvangen had.

Voor 09.00 uur aangemeld, is dezelfde dag nog geleverd

Ik dacht ik voor een onmogelijke klus stond en ben gaan rondbellen. Een concullega uit de branche kwam toen met transportbedrijf Logifresh Dienstverlening. Zij schenen ieder soort (spoed)transport (gekoeld en droog) dezelfde dag nog te kunnen leveren wanneer je jouw lading voor 09.00 uur ’s ochtends bij ze aanmeldt. Perfect dus voor mijn spoedtransport vanuit Hoogeveen!

Ideaal voor spoed transport in Hoogeveen

Zo gezegd, zo gedaan. De volgende ochtend stond er in alle vroegte een koerier in Hoogeveen klaar bij mij voor de deur om het transport vanuit Hoogeveen naar Antwerpen te verzorgen. Dit koeriersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en kon zo ook mijn zending snel inplannen en bezorgen. Aangezien Logifresh Dienstverlening ook in Hoogeveen gevestigd is, konden ze zeer snel paraat staan. Ik heb echter begrepen dat je even snel een koerier in Zwolle of in Assen kunt inschakelen.

Logifresh transport Hoogeveen is zeker een aanrader!

De levering in Antwerpen is zeer soepel verlopen, aan het eind van de ochtend was de levering al op de bouw bezorgd en na de lunch konden ze daar gewoon verder met mijn materialen. Omdat ik zo te spreken ben over het transport dat ze vanuit Hoogeveen hebben gedaan voor mij, heb ik voor jou even alle voordelen op een rij gezet. Als jij ook van een zeer snelle koeriersservice gebruik wilt maken, dan raad ik je Logifresh Dienstverlening 100% aan. Bij Logifresh Dienstverlening profiteer je namelijk van:

  • De snelste service
  • Betrouwbare service
  • Uw lading is te volgen via een GPS volgsysteem
  • Er wordt gebruikgemaakt van temperatuur registratie
  • Er is sprake van security transport
  • Logifresh Dienstverlening is 24/7 bereikbaar
  • Snel en betaalbaar transport vanuit en naar Hoogeveen

Bestelling plaatsen bij Logifresh

Wil jij zelf een zending laten transporteren vanuit Hoogeveen of elders in het land? Je kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen bij Logifresh Dienstverlening door te bellen naar: 06 – 214 290 66.

https://www.logifreshkoeriers.nl/