Neelix
Image default
Auto's en Motoren

Garage Jelsma voor uw auto onderhoud

Garage Jelsma uit Rozendaal is al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Arnhem als het gaat om auto onderhoud en occasions. Of het nu gaat om regulier onderhoud van uw voertuig of een APK-keuring, zomer of winter controle, airco controle, schade herstel of inbouw van accessoires het kan allemaal bij Garage Jelsma. Met vakkundig personeel en een moderne werkplaats worden alle reparaties vakkundig uitgevoerd. Omdat de garage bovendien is aangesloten bij de vakgarage bent u verzekerd van garantie en continue verbetering van de dienstverlening.  Bovendien kunt u ook een mooi aanbod van occasions vinden bij Garage Jelsma.

Tweedehands auto kopen

Wanneer u een occasion zoekt in de omgeving Arnhem dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen naar de verschillende betrouwbare auto’s bij vakgarage Jelsma. Voor een breed publiek vindt u hier vooral goede auto’s met een betrouwbare historie voor scherpe prijzen. Natuurlijk is Jelsma aangesloten bij de BOVAG waardoor een goede garantie kan worden gegeven voor eventuele gebreken. Ook is het natuurlijk mogelijk om uw oude auto in te ruilen voor een goede prijs. Omdat de voorraad regelmatig wordt vernieuwd is het handig om het actuele overzicht van occasions regelmatig te bezoeken voor nieuwe modellen.

Overige dienstverlening

Omdat uw auto regelmatig onderhoud nodig heeft is het belangrijk om een goed adres te hebben waarbij uw auto volledig in onderhoud wordt genomen. Naast een kleine of een grote beurt geven wij onze vast klanten altijd een gratis APK. Maar ook bij eventueel schade of pech helpen wij u weer op weg. Vervangend vervoer is uiteraard bij ons geregeld en wanneer u voor de vakantie uw airco wilt laten controleren of even een laatste controle op algemene zaken als olie en banden dan kan dit natuurlijk ook. Garage Jelsma is uw autogarage Arnhem.