Neelix
Image default
Aanbiedingen

Een voetbaldoel kopen

Rafael van der Vaart had er een handje van om zijn vrije trappen met een boogje achter de keeper te schieten, terwijl de omhaal Klaas Jan Huntelaars ‘signature’ was. De manier waarop het net van een voetbaldoel bij ieder doelpunt bol komt te staan, is werkelijk waanzinnig te noemen. Voetbaldoelen zijn een onmisbare schakel in het hele spelletje. Wat dat betreft lijkt voetbal wel op de echte wereld. Want als je geen doel hebt, hoe wil je dan verder komen? Gelukkig zijn er genoeg voetbaldoelen en is er altijd wel een model dat aansluit bij jouw wensen. Ben je nieuwsgierig geworden welk goal uiteindelijk bij jou in de achtertuin geplaatst moet worden of zoek je een geschikt voetbaldoel voor jouw lokale ‘vv’? In dit blog vertellen we je waar je op moet letten!

 

Waar moet ik op letten?

 

Om een voetbaldoel te vinden, is het goed om een aantal zaken bij jezelf te rade te gaan. Voorkeur voor ondergrond en materiaal vormen hier essentiële speerpunten bij. Hieronder hebben wij de belangrijkste kenmerken voor je op een rij gezet:

  • Doeleinde: wil ik het goal recreatief, amateuristisch of professioneel gebruiken?

  • Netdiepte: doelen zijn er in verschillende netdieptes. Dit hangt samen met de breedte van het doel en 2,44 meter is de grootst mogelijke optie. 

  • Materiaal: vooral voor voetbalclubs van belang

  • Speelveld: wil ik het doel in een tuin, stadion of op een normaal speelveld kwijt?

 

SKOR

 

Wil je maar al te graag een voetbaldoel bestellen, maar weet je niet zo goed waar? Zoek dan niet verder en kijk eens in de online etalage van SKOR. Dit bedrijf werkt al jaren samen met professionele voetbalclubs als Ajax, PSV en Feyenoord. Jarenlange kennis en kunde ontberen deze partij dan op z’n zachtst gezegd niet. 

 

Heb je er een beter gevoel bij als je eerst even kennismaakt met deze partij voordat je de voetbaldoelen jouw kant op laat komen? Dat mag gerust. Contacteer dit bedrijf dan via mail of neem contact op met de klantenservice van SKOR. Een van hen zal dan alle tijd nemen om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

 

https://skor.nl/