Neelix
Image default
Woningen

We hebben een enorme onroerendgoedbasis beschikbaarWaarom u contact met ons moet opnemen
Wij bieden garanties. We hebben een enorme onroerendgoedbasis beschikbaar – dit is een betrouwbaar makelaarskantoor. Het bedrijf is actief sinds 2000, gedurende welke tijd een veilig werkschema voor klanten werd ingevoerd. We geven een garantiecertificaat af aan kopers – bij problemen vergoeden we het volledige transactiebedrag uit ons eigen fonds. In het geval van verhuur vinden we gratis een nieuw gehuurd appartement als er meningsverschillen zijn met de eigenaar van de oude.
We verkopen nieuwe gebouwen tegen de prijs van de ontwikkelaar. Wij helpen u bij de keuze van een appartement, nemen het ter bezichtiging, stellen een koopcontract op en registreren het.
We verlagen de prijs van objecten.
We regelen een voordelige hypotheek. Door een verlaging van het partnertarief is het voordeliger om via ons een hypotheek af te sluiten dan direct bij de bank. Gebruik een rekenmachine om te zien hoeveel u bespaart.
We zijn gericht op het behalen van maximale resultaten, we bieden vastgoeddiensten aan rechtspersonen en individuen in belangrijke segmenten van de vastgoedmarkt: het kopen en verkopen van appartementen op de primaire en secundaire markten van huisvesting in steden en voorsteden, het verhuren van appartementen en het uitvoeren van transacties met commercieel onroerend goed.

 

 

Huis te huur

 

https://be.propenda.com/