Neelix
Image default
Woning en Tuin

Zoveel pluspunten aan houten vloeren

Er zijn veel voordelen van houten vloeren, deze blog schrijf ik om jullie hier eens mee bekend te maken. Er zijn nog niet heel mensen die houten vloeren verkiezen boven bijvoorbeeld vinyl of andere materialen zoals bijvoorbeeld stenen tegels. Als je alle voor- en nadelen op een rijtje zet is het eigenlijk gek dat dit zo is, want houten vloeren zijn gewoon in alle opzichten de juiste keuze. Zelfs Bax Houthandel, die moet dienen als objectieve partij, is van mening dat houten vloeren er met kop en schouder bovenuit steken als het gaat om de kwaliteit en dergelijke van vloeren. Het is eigenlijk gewoon tijd om jullie uit te leggen waarom houten vloeren de beste optie is voor ieder soort woning, of dit nu een appartement, een rijtjeshuis of een vrijstaande woning. Ik zal hiermee starten in de volgende alinea.

De voordelen aan een houten vloer

Houten vloeren zijn top, dat is een ding wat vast staat, maar waar ligt dit nu eigenlijk precies aan? Ten eerste zorgt een houten vloer voor iets meer warmte in de kamer, letterlijk en figuurlijk. Zo geeft een houten vloer net iets meer sfeer in de woonkamer dan een vloer van steen, het geeft een woonkamer wat meer een warme uitstraling. Aan de andere kant komt er meer warmte in de kamer doordat een houten vloer nu eenmaal warmer is om op te lopen dan op een vloer van steen. Een ander voordeel is dat je met houten vloeren kunt kiezen tussen een moderne, strakke uitstraling of een wat meer knusse of ouderwetse uitstraling, natuurlijk kan dit ook bij een stenen vloer, maar in dit geval is er een grote afwijking in de kosten. Bij Bax Houthandel weten ze u hier veel over te vertellen.

Meer weten?

Bij Bax Houthandel zijn er mensen in dienst, ja echt, mensen. Deze kunnen u veel vertellen over houten vloeren vanwege hun meesterbrein, intelligentie en kennis over houten vloeren. Ik adviseer u dus om hier eens een kijkje te nemen en te vragen naar de mogelijkheden voor u woning, hiervoor kunt u de adviseur dus bij u thuis langs laten komen.