Neelix
Image default
Woning en Tuin

Nette huisontruiming, discreet en vlot

Vraagt u zich af of u het wel gaat redden: het bezemschoon opleveren van de huurwoning? U hoeft zich echt geen zorgen te maken. Via allerommelopgeruimd .nl kunt u vandaag nog hulp inroepen. Dit bedrijf heeft een mooie staat van dienst. De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche. Ze zorgen ervoor dat de woning in goede staat achterblijft. Zonder stoffering, met egale muren en deuren. De inboedel kunt u zelf meenemen. Als u er geen plek voor heeft en andere familieleden er geen interesse in hebben, kan Alle Rommel Opgeruimd zich erover ontfermen. Veel spullen zullen waarschijnlijk in aanmerking komen voor recycling. Hiermee verricht u een goede daad! Over tarieven is Alle Rommel Opgeruimd transparant en duidelijk. Van te voren wordt een vaststaande all-in prijs gegeven. De tarieven zijn scherp en concurrerend. Er wordt op een discrete en gedisciplineerde manier gewerkt binnen een afgesproken tijdsbestek.

Woning leeg na overlijden

Een huis leeghalen na overlijden kan behoorlijk emotioneel en lastig zijn. U bent verdrietig en het opruimen van de woning is niet een klus waar u op zit te wachten. In dit geval kan Alle Rommel Opgeruimd u van dienst zijn. De firma is gespecialiseerd in het leeghalen van allerlei soorten woningen.

Voordat er gestart wordt, kunt u in alle rust dierbare spulletjes meenemen. De rest kunt u vervolgens geheel overlaten aan Alle Rommel Opgeruimd. In veel gevallen blijven meubels, gordijnen, vloerbedekking, witgoed en andere apparatuur over die nog in goede staat verkeren. Een en ander zal een tweede leven krijgen door het bijvoorbeeld naar een tweedehandswinkel te brengen. Gaten in muren worden gedicht, gordijnrails worden verwijderd en het huis zal

bezemschoon zijn. Exact zoals de woningbouwvereniging het wenst. Voor een kennismakingsafspraak met het team van Alle Rommel Opgeruimd kunt u 0252 742 491 bellen. Het e-mailadres is: info @ allerommelopgeruimd .nl. Wilt u het liefst direct een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent? Via het online contactformulier is het aan te vragen.

https://www.allerommelopgeruimd.nl