Weet jij wat je precies moet doen als je opeens een aanrijding hebt? Waarschijnlijk niet. Want voor de meesten geldt dat na een aanrijding de paniek overheerst. Moet je de politie bellen? Of eerst de schade opnemen, het schadeformulier invullen en vervolgens de verzekeringsmaatschappij bellen? Als je de digitale hulpgids ‘Meldschade-Maatje’ hebt gedownload, dan weet je altijd wat je moet doen in geval van autoschade. In een paar simpele stappen wordt uitgelegd hoe je handelt tijdens een schadesituatie met de auto.

Downloaden, printen en in de auto bewaren

Hulp bij autoschade is altijd zeer welkom wanneer het je overkomt. Daarom bedacht Meldschade.online een praktische hulpgids met een aantal eenvoudige stappen zodat je precies weet hoe je moet handelen. Zo vergeet je niets en kun je snel weer op weg. Deze gids, ofwel Meldschade-Maatje, kun je gratis downloaden op de website van Meldschade. Nadat je de gids hebt gedownload, print je hem uit en vouw je de minigids tot een makkelijk mee te nemen boekje. Wees verstandig en bewaar Meldschade-Maatje op een veilige plek in de auto. Het dashboardkastje bijvoorbeeld.

Hulp bij autoschade in binnen- en buitenland

Deze praktische hulpgids vertelt precies hoe je moet handelen in Nederland, maar is ook geschikt voor het buitenland. Daar gelden vaak net andere regels. Ook tref je noodzakelijke telefoonnummers aan in het geval je bepaalde instanties wilt bereiken. Tot slot vind je in de gids een overzicht van allerlei handige apps die je installeert op je smarthpone. Kortom, Meldschade-Maatje is jouw eerste hulp bij autoschade.

Meldschade.online – autoschade melden en laten repareren

Meldschade is een fullservice autoschadebedrijf in Nederland met meerdere servicecenters in heel het land. Het bedrijf, al een paar jaar actief in Nederland, herstelt kleine autoschades zonder dat de eigenaar daar hinder van ondervindt. Heb je autoschade? Maak er duidelijke foto’s van en verstuur ze met WhatsApps. Meldschade bekijkt en beoordeeldt de schade en doet een indicatie van de kosten. Wanneer je akkoord geeft worden de werkzaamheden zo snel mogelijk ingepland. Meldschade maakt het haar klanten helemaal gemakkelijk door de auto voor de deur op te halen en zo snel mogelijk weer gerepareerd af te leveren.


https://meldschade.online/hulp-bij-autoschade/