Wilt u graag in Rotterdam verhuizen of heeft u vragen over een verhuisservice in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Verhuis Slim, wij bieden uitkomst. De grootte van uw verhuizing is voor onze verhuizers geen probleem, zij beschikken namelijk over de juiste apparatuur en jarenlange ervaring.

Niet enkel sjouwen zij alles voor u van A naar B, ze helpen u met de planning en kijken met u mee naar een tijdelijke opslag voor al uw spullen. Ons team doet er alles aan om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Verhuis Slim in Rotterdam?

Onze professionele verhuizers doen meer dan enkel verhuizen, ze denken met u mee en helpen u waar nodig. Daarnaast biedt Verhuis Slim meerdere diensten aan, zo is het mogelijk om een verhuislift te huren, is er een schoonmaakteam aanwezig en vinden ze het geen probleem om spoedklussen op te lossen. Verhuis Slim regelt het voor u.

 

Na het verhuizen van al uw spullen regelt Verhuis slim voor uw de schoonmaak in het oude of nieuwe appartement/huis. Het opruimen en schoonmaken wordt gedaan door onze professionals. Het is zelfs mogelijk om een klusjesman in te huren van Verhuis slim, deze zal u helpen met de technische zaken rondom uw huis.

Spoedverhuizing in Rotterdam?

Verhuis Slim staat dag en nacht voor u klaar als het gaat om een verhuizing in Rotterdam. Dit geld voor de zakelijke en de particuliere markt. Verhuis Slim heeft jarenlange ervaring met meubeltransport, ontruimingen, bedrijfsverhuizingen en het leveren van verhuisliften op locatie. Tevens is alles verzekerd, wij doen bij Verhuis Slim niet aan speciale tarieven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

U hoeft zich voortaan niet meer druk te maken over het sjouwen van zware spullen tijdens een verhuizing in Rotterdam. Verhuis Slim helt u graag. Voordat we aan de slag gaan bespreken we vooraf altijd goed welke werkzaamheden er verricht zullen worden en wat de totale prijs is, op die manier weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag over onze werkwijze? Neem gerust contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

http://www.verhuisslim.nl/