Wilt u een exclusieve vakantie boeken? Dan is Zuid-Afrika hét land om heen te gaan. Hier kunt u bijvoorbeeld de prachtige Tuinroute doen. Tijdens deze route ontdekt u de prachtige kustlijn van het Afrikaanse land. Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Wilt u al heel lang heel graag naar Zuid-Afrika? Een fantastische keuze, want er is van alles te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld een roadtrip langs de welkbekende Tuinroute maken. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Een Big Five safari maken is werkelijk onvergetelijk. Maar er zijn veel meer onvergetelijke dingen in Zuid-Afrika. Wat denkt u van een roadtrip maken langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Verblijven in luxe lodges of met een tentje op het dak van de 4×4 auto? Of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.