Bij de verkoop en verhuur van funfietsen bij Bike4fun houden ze er rekening mee dat dit nog steeds Nederland is. Kijk eens naar buiten, regent het al, weer, of is het net gestopt? Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.

Naast groepsfietsen kunt u een dagje uit in Arnhem ook beleven op de elektrische scooter

Minstens net zo gezellig als een groepsfiets, is met het hele gezelschap op de scooter door Arnhem rijden. Zo ziet u nog eens wat! U hoeft tijdens het rijden geen helm te dragen en door de inklapbare voetensteuntjes kunt u de elektrische scooter vrijwel overal parkeren. Hierdoor heeft u te allen tijde een geslaagd dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem. Bike4Fun biedt elektrische scooters, genaamd Emoto Lite. De scooters komen in verschillende modellen en prijsklassen. Een vriendenweekend, bedrijfsfeest of familieweekend. Wat staat er binnenkort bij u op de planning? Hoe uw gezelschap er ook uit ziet, door het huren van elektrische scooters van Bike4Fun beleeft iedereen een geslaagd, uniek en gezellig dagje uit in Arnhem.

Uw dagje uit in Arnhem wordt samengesteld op basis van uw wensen

Gaat de tap ’s middags open en ’s nachts pas weer dicht, of gaat u samen met de kinderen lekker naar het pannenkoekenhuis. Of alles daartussenin. Ieder uitje is anders! Een vrijgezellenfeest is een totaal andere gelegenheid dan een familieweekend met jonge kinderen. Zodra u uw wensen en gezelschap kenbaar heeft gemaakt aan Bike4Fun, gaan ze voor u een geslaagde dag weg samenstellen. Het type fiets wordt uitgezocht op basis van uw groepsgrootte en, indien gewenst, wordt de fiets gecombineerd met een barbecue en (non) alcoholische dranken. Het team van Bike4Fun denkt te allen tijde met u mee en biedt u de beste prijs-kwaliteitgarantie.