Neelix
Image default
Media

Wil jij toegang tot alle Netflix content? VPN is de oplossing!

Misschien wist je het nog niet, maar je kunt nóg meer uit je Netflix-account halen wanneer je gebruikt maakt van een VPN verbinding!

Waarom kan ik niet hetzelfde kijken als iemand uit een ander land?

Het aanbod aan films, series en documentaires op Netflix is gebaseerd op je locatie, waardoor het niet mogelijk is om toegang te krijgen tot alle Netflix content. Wanneer je bijvoorbeeld in Amerika woont heb je een ander aanbod dan hier in Nederland. Dit vinden wij van de beste VPN enorm jammer. Daarom komen we met een oplossing waardoor je zorgeloos alles kunt bekijken op Netflix, ongeacht je locatie!

Oplossing

Wanneer je langs de normale weg verbinding maakt met Netflix via je internetverbinding wordt aan de hand van je IP-adres de locatie bepaald. Deze locatie- en dus niet jouw Netflix account bepaalt het uiteindelijke aanbod aan media. Door het gebruik van een VPN verbinding krijg jij de controle over je locatie. Wil je kijken wat er in Amerika, of bijvoorbeeld Portugal aangeboden wordt, dan maak je eenvoudig verbinding met een server in dat land. In dat geval zal Netflix erkennen dat je je op het moment in dat land bevindt.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Zo dachten wij ook! Daarom hebben we het nóg makkelijker gemaakt. Hieronder vind je namelijk een lijst van VPN-aanbieders die uitermate geschikt zijn om deze Netflix-beperking teniet te doen. “Dag beperkingen, hallo mogelijkheden!”

Conclusie

Wij van De Beste VPN bevelen, zoals het woord al zegt alleen de beste VPN providers aan! Bekijk onderstaande lijst en kies zelf de best VPN voor Netflix! Welke kies jij?