Is het tijd voor een feestje met collega’s? Ga voor een origineel personeelsfeestje met een make-up cursus! Bijvoorbeeld met het  ‘Looking Good-event’, een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Tijdens dit event staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.

Kies voor een make-up cursus of een andere workshop in Rotterdam!

Wanneer je een cursus wilt volgen op het gebied van make-up en haarstyling in Rotterdam, Breda of een andere stad, ben je bij VisagieWorkshops aan het goede adres. In het brede assortiment vind je altijd wel iets dat bij je past. Wil jij meedoen aan de laatste trends? Kies dan voor de make-up cursus met shapen en contouren. Ga je binnenkort trouwen? Leer tijdens een workshop Bruidsmake-up hoe jij je make-up doet voor de grote dag. Tijdens een workshop Arabische Oog make-up leg je prachtig de nadruk op de ogen, terwijl je veel met kleuren speelt tijdens de workshop in Rotterdam. Kortom: bij VisagieWorkshops.nl raak je niet uitgeleerd!

Je medewerkers zien er altijd representatief uit dankzij deze make-up workshop bij u in Rotterdam U vindt het als ondernemer belangrijk dat uw medewerkers er verzorgd en representatief uitzien. Zij komen namelijk veel in contact met klanten. Met onze make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. VisagieWorkshops.nl maakt een training op maat voor alle medewerkers. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche zijn er bedrijfsevents en trainingen bij VisagieWorkshops.nl die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor apotheken, ziekenhuizen, horeca en uiteraard nog veel meer.