Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in Utrecht dat volledig gebaseerd is op een film? Dat kan bij Neverrest. Zij organiseren een bedrijfsuitje over de film ‘The Game’. Dit is een thriller waarin een investeringsbankier een nogal vreemd cadeau krijgt voor zijn verjaardag. Hij mag namelijk deelnemen aan een spel waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Met de ene na de andere ludieke gebeurtenis neemt het spel al snel het leven van de bankier over. Deze film inspireerde het bedrijf Neverrest om een bijzonder bedrijfsuitje in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland te organiseren. Tijdens dit bedrijfsuitje werkt u samen in teams en komt u in de ene na de andere spannende situaties. Het team van Neverrest bespiedt de deelnemers. Dankzij interactieve acts van de acteurs beleven de deelnemers tijdens het bedrijfsuitje een gevoel van spanning, uitdaging, verbazing, maar ook paranoia.

Bij een bedrijfsuitje in Zuid-Holland is iedereen betrokken

Met het gehele bedrijf iets leuks doen. Dan wilt u toch een activiteit ondernemen waarbij iedereen kan deelnemen. Een voorbeeld van zo’n spel is Social Chaos. Dit bedrijfsuitje wordt georganiseerd door Neverrest en u kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Bedrijfsuitje van Neverrest kan in Noord-Holland, maar ook elders in Nederland

Wanneer je een bedrijfuitje organiseert, gaat u voorkeur toch ook naar een activiteit die dichtbij het bedrijf is. Zo hoeft u namelijk minder ver te reizen en meer tijd voor een leuke activiteit. Om nog maar te zwijgen over het geregel dat erbij komt kijken. Of uw bedrijf nu gevestigd is in Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Holland: een bedrijfsuitje georganiseerd door Neverrest kan altijd! Zij organiseren namelijk citygames vol spanning en sensatie die waar dan ook in Nederland kunnen worden gespeeld. Het is zelfs mogelijk de spellen te spelen op allerlei bijzondere locaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spel in de dierentuin of in een pretpark? Zo wordt uw bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland gegarandeerd een bijzondere beleving!