Doe jij aan ijshockey en ben en wil je hoogwaardige kwaliteit ijshockeyschaatsen kopen? Kies dan voor Bauer schaatsen. Daarnaast is het van groot belang dat je over de juiste materialen en kleding beschikt. De specialist op het gebied van schaatsen, ijshockey, kunstschaatsen en zwemmen beschikt over een breed assortiment. Binnen het assortiment van Thillartssports zijn alleen de beste merken. Denk hierbij aan Bauer schaatsen, Speedo zwemkleding, Reebok sportkleding en Barts hoofddeksels. De specialisten helpen je graag wanneer je ijshockeyschaatsen wilt kopen. Wat ijshockeyschaatsen betreft wordt er onderscheid gemaakt in youth, junior en senior. Ben je niet zeker welke maat geschikt is voor jouw voeten? Kom eens langs in ‘s-Hertogenbosch waar de specialisten je van harte welkom heten.

Vergeet niet om naast ijshockeyschaatsen ook de geschikte kleding te kopen

Naast ijshockeyschaatsen van Bauer is het ook belangrijk dat je goede kleding in huis hebt. Bij Thillartssports kun je naast ijshockeyschaatsen ook kleding kopen. Tijdens het schaatsen is het van belang dat je een flexibele broek draagt zodat je vrij kunt bewegen. Daarnaast is het van belang dat de kleding warmte geeft. Denk ook bijvoorbeeld aan een schaatsbril. Belangrijk hierbij is dat de bril licht van gewicht is zodat je hier geen last van heeft tijdens het schaatsen. Brillen met oranje glazen zorgen voor een goed contrast en een scherp zicht. Schaats jij ook buiten en is het bewolkt en donker? Dan is het aan te raden om transparante lenzen te nemen. Voor al je ijshockey benodigdheden kun je terecht bij Thillartssports.

Met Bauer schaatsen bent u verzekerd van premium kwaliteit

Verzekerd zijn van hoogwaardige kwaliteit ijshockeyschaatsen? Bauer schaatsen bieden de oplossing. Bauer schaatsen kunnen tegen een stootje en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit merk heeft ijshockeyschaatsen voor zowel mannen, kinderen als vrouwen. Alle Bauer schaatsen hebben een comfortabele pasvorm en bieden de nodige steun voor jouw voeten. In het assortiment zijn schaatsen voor iedere doelgroep. Voor de kunstschaatsers tot de recreatieve ijshockeyers en van professionele ijshockeyers tot kinderen die net beginnen. Ben je een professionele ijshockeyer die ijshockeyschaatsen wilt kopen bij Thillartssports? Dan wil je natuurlijk dat de schaatsen zo vormgegeven zijn dat zij de snelheid met gemak behalen. Daarbij is het belangrijk om te kijken naar de metatarsale bescherming die zorgt voor de bescherming van de middenvoetsbeentjes.