Wil je weten wat de prijs van een vliesgevel is en vooral niet belachelijk veel betalen voor je vliesgevel? Weet dan dat de prijzen van vliesgevels in principe reuze meevallen? Zeker als je kiest voor een betrouwbare, wat kleinere speler zoals Peeters. Dat hoeft zeker niet te betekenen dat je gevel van mindere kwaliteit is, maar wel dat je geen overbodige kosten betaalt. Bij Peeters hebben ze reeds jaren ervaring in het plaatsen van vliesgevels en slagen er al jaren in de prijzen van hun aluminium vliesgevels laag te houden.

Wat is een vliesgevel nu ook weer?

Een vliesgevel of ook wel glasgevel genoemd, is eigenlijk een niet-dragende constructie, vaak opgetrokken uit glas en aluminium. Gezien de vliesgevel geen ondersteunend functie heeft, maar eerder een schil is die rond de woning zit, valt het meestal wel mee met de prijs van deze vliesgevels. Althans, als je voor een betaalbare specialist als Peeters kiest. Uiteraard maak je alles zo duur als je zelf wil, maar een vliesgevel hoeft alvast geen fortuin te kosten. Tegen een schappelijke prijs krijgt je gevel een volledig nieuwe uitstraling en geniet je van alle voordelen die dit type gevel te bieden heeft.

Kies voor een betaalbare & ervaren specialist in vliesgevels

Peeters mag in de eerste plaats dan bekend staan als raamproducent, dat wil niet zeggen dat ze niet weten hoe ze professioneel vliesgevels moeten plaatsen. Zak gerust eens af naar de showroom van Peeters voor een gesprek met de specialisten van Peeters. Zij kunnen je heel wat realisaties laten zien, de voordelen van vliesgevels schetsen en gelijk ook de prijs van een vliesgevel meegeven. Uiteraard maken ze een offerte op maat en is deze geheel vrijblijvend. Waarom je voor een vliesgevel zou kiezen? Omdat er ontzettend veel lichtinval is, het goed zit met de isolatie, het voor een prachtige uitstraling zorgt en betaalbaar is. De prijs van een vliesgevel is vaak maar een fractie van veel duurdere gevels, terwijl het toch voor een geweldige uitstraling zorgt. De vliesgevel wint dan ook aan populariteit en na de kantorenmarkt, gaat ook de particulier overstag. Zeker omdat je ook qua kleuren en stijl over heel wat mogelijkheden beschikt.

Vraag prijs voor je vliesgevel

De prijzen van de vliesgevels van Peeters zijn messcherp, maar wil dit zeggen dat ze gebruik maken van mindere kwaliteit van materialen? Niets is minder waar. Bij Peeters werken ze ook op het vlak van ramen met topmerken en dat trekken ze door bij de vliesgevels. Door de grote hoeveelheid glas die ze bij Peeters verzetten, kunnen ze de prijzen van de vliesgevels drukken en scherp houden. Daar profiteer jij als particulier van. Ben je aan het denken aan een nieuwe woning of wil je verbouwen en denk je na over een nieuwe gevel, vraag dan zeker eens de prijs van een vliesgevel aan Peeters. Voor weinig geld, krijg je heel veel uitstraling en een vliesgevel past perfect bij een moderne woning.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel