Neelix
Image default
Bedrijven

LDH staat voor kwaliteit en resultaat

Zoekt u een lampen-specialist die u op weg kan helpen op het gebied van LED kantoorverlichting ? Led Design Holland in Breda staat hoog aangeschreven. We beschrijven een recent project. Een bedrijf op waarde schatten kan immers alleen door te kijken naar wat het in de praktijk presteert. De Haan Verhuizingen legde bij LDH de volgende vraag neer: wat zal de overstap op led-licht ons concreet opleveren? Voordat we de opdracht beschrijven, eerst een korte kennismaking met De Haan. Dit familiebedrijf verzorgt internationale verhuizingen. Van en naar Nederland en tussen andere landen. Klanten zijn zowel particulieren als bedrijven en instellingen. De Haan doet meer dan in- en uitpakken en vervoer van dozen en spullen. Het volgende wordt ook geregeld:

het demonteren en weer in elkaar zetten van meubels;

de eventuele opslag van goederen;

het aanvragen, invullen en inleveren van douaneformulieren;

het afsluiten van een verhuisverzekering.

Of het nu gaat om winkel-, loods-, magazijn- of werkplaatsverlichting het Led Design Holland team start altijd met een kennismakingsbezoek. Zo ook aan de opslagloods van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam. Alle ruimtes waar ledlampen moesten komen, werden geïnspecteerd. Binnen een paar dagen stond een gedetailleerd lichtplan op papier waarin het volgende aan bod kwam:

– wat voor soort ledlampen zijn nodig en hoeveel?

– waar komen de lampen te hangen?

– zijn dimmers en slimme sensoren wenselijk?

– op hoeveel overheidssubsidie kan gerekend worden?

– hoe ziet het totale kostenplaatje eruit?

– wat is het uiteindelijke besparingsbedrag per jaar?

Het plan werd, inclusief plattegrond en offerte, overhandigd aan De Haan. Na een tweede bespreking volgden een aantal kleine aanpassingen en aanvullingen in het plan. Het wederzijdse akkoord werd getekend en LDH ging aan de slag.

Nu bent u natuurlijk nieuwsgierig naar het resultaat? De Haan Verhuizingen bespaart sinds de installatie van de ledlampen 56% per jaar op stroomverbruik. Oftewel de energienota is meer dan gehalveerd. Het bedrag dat geïnvesteerd is, zal binnen 3,6 jaar terugverdiend zijn. De Haan Verhuizingen is meer dan tevreden.

https://www.leddesignholland.nl