Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Beste huidtherapie behandelingen voor anti-veroudering

Zowel mannen als vrouwen letten op hun huidconditie. Een bezoek aan een huidkliniek is een van de beste oplossingen om de gezondheid en schoonheid van de huid te behouden. Er is onder andere een specifieke huidtherapie genaamd anti-aging behandeling die u kunt krijgen in de meeste huidklinieken zoals Mourits Huidtherapie. Deze helpt je huid het verouderingsproces te stoppen of te vertragen. Hier is een feit. Er zijn veel methoden beschikbaar om veroudering te voorkomen. Een dermatoloog zal de beste procedure bepalen op basis van de huidconditie van de patiënt.

Gezichtsbehandelingen: PRP en Micro-needling

De eerste anti-verouderings procedure wordt gezichtsbehandelingen genoemd, waaronder Platelet Rich Plasma (PRP) -therapie en Micro-needling. U kunt beide methoden combineren voor het beste resultaat. PRP gebruikt uw bloedplaatjes (bloed) om de genezing van een beschadigde of verouderende huid te stimuleren, terwijl Micro-needling-therapie gebruik maakt van naalden om uw huid binnen te dringen. Deze is bedoeld om de collageenproductie te verhogen. Er zijn ook andere gezichtsbehandelingen die microdermabrasie en chemische peelings worden genoemd. Deze gebruiken ofwel een mechanisch apparaat of chemische middelen om dode huidcellen te verwijderen.

Vulstoffen of injectie procedures

De volgende populaire anti-verouderingsbehandeling is de injectie procedure. Deze helpt tegen rimpels. Enkele voorbeelden van injectiemethoden zijn Dysport en Botox. Gebruik fillers om volumeverlies of diepe vouwen in het gezicht te verminderen. Elke procedure kost echter anders. Ze komen ook met verschillende hersteltijden en toepassingen. Patiënten moeten een dermatoloog raadplegen om de beste procedure te bepalen.

Laser- en fotofacial behandeling

Technologie is nuttiger geworden voor huidbehandelingen. Sommige huidklinieken bieden laserbehandelingen om vervaagde vlekken en fijne lijntjes te verminderen. De dermatoloog gebruikt deze technologie om diep in de huid van de patiënt door te dringen. Deze resurfacing-procedure kan rimpels effectief verminderen als deze regelmatig wordt toegepast. De beste resultaten verschijnen na twee jaar. Vervolgens zijn er Photofacials of IPL. Deze duurt slechts 30 minuten en gebruikt lichtpulsen om door de huid van de patiënt te dringen. Het helpt je om fijne lijntjes glad te strijken en strakker te maken.

Actuele producten toepassen

Als je niet van bovenstaande behandelingen houdt, zijn er andere opties. Het aanbrengen van actuele producten is veiliger en handiger voor patiënten. Een huidkliniek zal de beste moisturizers voor u aanbevelen. Meestal is het degene met hyaluronzuur en ceramiden. Deze producten helpen de huid vochtig te houden en vormen een gezonde huidbarrière.