Neelix
Image default
Aanbiedingen

Vijf leuke manieren om je geboortekaartjes te personaliseren

Vijf leuke manieren om je geboortekaartjes te personaliseren

De geboorte van je kindje, een van de meest ingrijpende maar leuke dingen in je leven. Daar hoort een leuk kaartje bij! Het versturen van een kaartje is een mooie traditie om de geboorte van je kindje aan te kondigen bij familie en vrienden. Het is dan ook begrijpelijk dat je opzoek bent naar manieren om het geboorte kaartje extra speciaal te maken. In deze blog gaan we vijf leuke manieren bespreken om je geboortekaartjes te personaliseren. 

 

Kies een uniek ontwerp

De eerste stap bij het personaliseren van je geboortekaartje is het kiezen van een uniek ontwerp. Er zijn veel verschillende ontwerpen beschikbaar die je kan aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Zo kan je kiezen voor een kleurrijk ontwerp met een mooie afbeelding of juist voor een minimalistisch ontwerp met alleen tekst. Er zijn talloze ontwerpen, dus neem de tijd om een ontwerp te kiezen die bij je past.

 

Voeg details toe

Om je geboortekaarten nog persoonlijker te maken, kan je verschillende details toevoegen. Zo kan je de naam van het kindje in een bijzonder lettertype laten bedrukken of kan je je eigen handschrift in laten scannen om deze te laten bedrukken op het kaartje. Daarnaast kan je denken aan het toevoegen van details zoals de geboortetijd of het gewicht en de lengte van de baby. 

 

Kies voor een speciale afwerking

Een andere manier om je geboortekaartje nog wat extra persoonlijk te maken is het kiezen voor speciale afwerking. Denk bijvoorbeeld aan foliedruk waarbij een deel van de tekst of illustratie in goud- of zilverkleur wordt gedrukt. 

 

Maak je geboortekaartjes zelf

Als je echt iets persoonlijk wilt doen, kan je ervoor kiezen om de geboortekaartjes zelf te maken. Je kan ervoor kiezen om zelf een mooie tekening te maken, die bij jouw of het kindje past. Denk bijvoorbeeld aan een tekening die iets te maken heeft met de naam. Op deze manier heb je niet alleen unieke geboortekaartjes, maar ook een mooie herinnering aan het maken van de geboortekaartjes.

 

Gebruik professionele foto’s

Ten slotte kan je gebruik maken van professionele foto’s. Laat een mooie foto maken van je baby en zet deze op het kaartje om hem zo extra persoonlijk te maken. 

 

https://www.blijkaartje.nl/